Poénos kőtáblák - Sírköves Budapest

Poénos reklám kőtáblák...

Jártunkban-keltünkben szinte minden percben belefutunk, valamely híres személy emléktáblájába...
De a szemfülesek néhány meglepő, poénos kőtáblát is felfedezhetnek. Kattintson a bővebben feliratra és tekintse meg vicces kőtábla galériánkat. 

Simon Tibor Emlékére Projekt

Egy szomorú évforduló amelyre a Sírköves Budapest tiszteletből a sírkövének felújításával emlékezett meg.

Simon Tibor (Budapest, 1965. szeptember 1. – Budapest, 2002. április 23.) labdarúgó, a Ferencvárosi TC válogatott játékosa, FC Sopron vezetőedzője.

Dunai görgeteg kövek - Sírköves Budapest

Dunai görgeteg kövek. Ahogy a természet megalkotta és ahogy én megmunkáltam.

Esős időben, hideg téli napokon a kőfaragónak is formában kell tartania magát, ugyanúgy mint egy sportolónak.
Hiszen a kövek megmunkálása kemény fizikai munka és nem lehet elpuhulni.
Ilyenkor születnek a szabad szellemi tevékenység eme alkotásai.

Természetesen egyedi elképzelések, tervek alapján megrendelésre is készítünk kő tárgyakat...

Emlék tábla Projektek

A Sírköves Budapest vállalja műemlékek és emléktáblák felújítását. Már több emléktábla felújítás projektben kérték fel a Sírköves Budapest csapatát, amit megtiszteltetéssel fogadtunk el.

Műemlék Utcanévtábla Projekt

A Sírköves Budapest vállalja műemlékek és védett síremlékek felújítását. Egy műemléki övezetben a Budai várban való utcanévtábla elkészítésére kérték fel a Sírköves Budapest csapatát, amit megtiszteltetéssel fogadtunk el.

100 éves Projekt

100 éves lenne az én drága Mamikám. Keresek sírkövest. Van valakinek ismerőse? -szólt egy Facebook bejegyzés a napokban.

A Sírköves Budapest nem mehetett el szó nélkül a feltett kérdés mellett. Hiszen filozófiánk, hogy segítünk mindenkinek akin tehetjük.

Családi Kripta Felújítás Projekt

A Sírköves Budapest vállalja sírkövek, kripták felújítását, elkészítését. Védett síremlékeket is vállalunk. Egy többgenerációs családi kripta felújítására kérték fel a Sírköves Budapest csapatát, amit megtiszteltetéssel fogadtunk el.

Figyelem! Értesítjük látogatóinkat, hogy oldalainkon esetlegesen, vallási vagy hitbeli meggyőződést sértő, vagy más módon a nyugalom megzavarására alkalmas képi vagy hanghatások előfordulhatnak.