• Sírköves-Budapest_Egyedi-Kőműves-Alkotások
  • Sírköves-Budapest_Egyedi-Kőműves-Alkotások
  • Sírköves-Budapest_Izraelita-Sírkőkészítés
  • Sírköves-Budapest_Sírfelújítás-Sírbontás-Sírkőkészítés
  • Sírköves-Budapest_Sírkőkészítés

Kézzel készült, egyedi sírkövek és egyéb kő termékek készítése.

100% Magyar Egyedi Kézzel készült Kézműves Kő Termékek

A SÍRKÖVES BUDAPEST 1990-ben alakult egyéni vállalkozás és azóta folyamatosan bővülő tevékenységi körrel áll a lakosság- és a köz szolgálatában. A működésünk során az ország számos pontján dolgoztunk már, de kiemelt szolgáltatási területünk Budapest és környéke.

Termékeink szabad szellemi egyedi alkotások, nem forgalmazunk tucat árut. Így katalógusunkat ne is keresse, két egyforma terméket maximum egyedi megrendelésre készítünk egy azon megrendelőnek. Bemutató képeink iránymutatásul szolgálnak, minden terméket a megrendelő kérésének, terveinek megfelelően de a sírköves mesterünk fantáziájával készítünk.

Sírkő és kegyeleti termékeinket a megrendelőnk vallási hovatartozásához igazodva a vallási szempontok és sajátosságok figyelembe vételével készítjük el. Legyen az Görög katolikus, Római katolikus, Református, Evangélikus, Ortodox, Izraelita vagy bármely más vallás követője.

Temetői munkavállalásainkhoz rendelkezünk a megfelelő képesítésekkel és okmányokkal melyek az ország egész területére érvényesek. Kiemelt, műemlék és védett sírok felújítására is vállalkozunk, egyedi engedélyeket intézzük. Munkáink során több híresség, történelmi személy sírkövén, emlékhelyén dolgoztunk már.

Síremlékek, sírkövek, fedlapok, kripták, burkolatok készítése.

Felirat készítés-, Aranyozás-, Festés-, Betűvésés : Síremlékekre, Emléktáblákra, Emlékművekre és bármilyen kőlapra.

Síremlékek, sírkövek, fedlapok, kripták, burkolatok felújítása. Régi síremlékek, sírkövek, kripták felújítása, sírkövek helyreállítása, sírkőcsere.

Síremlékek, sírkövek, fedlapok, kripták, burkolatok lebontása, tisztítása, felújítása, áthelyezése.

Egyéb kő termékek, cégtáblák, emléktáblák, ajándéktárgyak készítését is vállaljuk.

Cikkek

SÍREMLÉK FELÚJÍTÁS- ÖNSZORGALOMBÓL

Horváth Viktor kőfaragó mester, akinek műhelye az újpesti Szondi utcában van, felújította Lebstück Mária huszárfőhadnagy Megyeri úti temetőben lévő sírját. A 33 éves fiatalember igen szerény, nem kér , és nem vár ennél az egyetlen mondatnál többet, nagyobb nyilvánosságot. - Újpest-megyeri kőfaragóként, saját önszorgalmam és elgondolkodásom nyomán tettem-nyilatkozta.

Bővebben...:

Figyelem! Értesítjük látogatóinkat, hogy oldalainkon esetlegesen, vallási vagy hitbeli meggyőződést sértő, vagy más módon a nyugalom megzavarására alkalmas képi vagy hanghatások előfordulhatnak.